14 Ekim 2011 Cuma

Flipped


Yapım:

2010  -  ABD 

Tür:

Dram,  Komedi,  Romantik

Yönetmen:

Rob Reiner

Oyuncular:

Madeline Carroll Morgan Lily Aidan Quinn Penelope Ann Miller,  Rebecca De Mornay Anthony EdwardsKaitlyn Dever Callan Mcauliffe John Mahoney Kevin Weisman Ryan Ketzner Taylor Groothuis Michael Boza,  Beau LernerGillian PfaffJacquelyn Evola Ashley Taylor,  Shane Harper

Senaryo:

Rob Reiner Andrew Scheinman

Senaryo (Kitap):

Wendelin Van Draanen

Yapımcı:

Rob Reiner Alan Greisman,



"Flipped", çok yakın zamanda izlediğim bir aşk filmi. Kahramanlarımız Bryce Loski (Callan Mcauliffe) ve Julie Baker (Madeline Carroll) arasında geçen sıcak mı sıcak bir aşk hikayesi :) 
Güneşli ve güzel bir gün Julie'mizin mahallesine yeni bir aile taşınır. Julie, Bryce'ı ilk gördüğü anda kendisini onun büyülü gözlerinde kaybeder. 6 yaşında  bir kızın bakışlara aşık olması ilginç değil mi sizce de? :) Eh Julie bu tabi olabilir de. Her ne kadar tanışmaları Julie için heyecanlı güzel günlerin başlangıcı olsa da Bryce için huzursuz edici ve sıkıntılı günler başlamıştır artık. 
Julie'nin gözlerini aşk kör etmiştir ve aşkının karşılıksız olduğunun farkında değildir.Bryce ise Julie'den kaçmak için her yolu denemektedir.
12 yaşına geldiklerinde işler daha da karışır. Julie, daha olgun birisi olmuştur. Bryce ondan kaçmaya yine devam etmektedir ama Julie'yi tanıdıkça ona olan hisleri değişmeye başlar.
 Filmin konusu hakkında daha fazla bahsetmesem iyi olacak:) Filmin en çok hoşuma giden tarafı ise olayları her iki kahramanımızın bakış açısından yakalayabilmek. Aynı olaylara karşı olan farklı düşünceleri bazen yüzünüze küçük bir tebessüm yerleştirebiliyor. Film oldukça sade, samimi ve sıcak.İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada filmde geçen bu anlamlı sözü paylaşmadan edemeyeceğim;
"Kimilerimiz soluk, kimilerimiz parlak, kimilerimiz ise ışıl ışıldır. Ama çok nadiren rengarenk biriyle karşılaşırsın.Ve  işte o zaman hiçbir şeyle kıyaslanamaz."
                                                                                Tuğba'nın kaleminden:)

                                                                                          



 




1 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir afiş!
    Kesinlikle izlemeliyim eline sağlık :D

    YanıtlaSil